Hoppa till innehåll
Öppettider Öppettider

Måndag 8-19

Tisdag 8-17

Onsdag 8-17

Torsdag 8-19

Fredag 8-17

Lördag 11-14

 

Kontakta biblioteket
Kontakta biblioteket
* Fältet måste fyllas i
*
*
*

 

 

Sedan 1 januari går det att läsa tidningar och böcker via kommunens nätverk, i biblioteket, kundcenter och resandecentrum. Det går också att lösa korsord via Ztory-appen.
Ztory är bra för dig som pendlar och som kliver på och av tåget varje dag. Vill du ta med dig läsning laddar du bara ned den aktuella tidskriften eller boken i surfplattan eller telefonen.
Aktuella inloggningsuppgifter till kommunens nätverk finns tillgängliga i resandecentrum från klockan sex på morgonen.
 
Stort och brett utbud
Digital teknik gör det nu möjligt att erbjuda den som har tillgång till kommunens trådlösa nätverk, närmare 500 tidskrifter. Dessutom finns tillgång till 600 barnböcker och ett stort antal korsord. Nykvarns bibliotek hade tidigare 55 tryckta tidskrifter i biblioteket, men har nu cirka 35 kvar. Saknar du en tryckt tidskrift, säg till personalen på biblioteket.
Vänd dig till kundcenter om du vill ha hjälp med att registrera ett läskonto.
Ztory fungerar bäst med appen iPhone- och Androidenheter, dock inte på Windowstelefoner. På biblioteket finns ett par läsplattor som man kan låna om man vill testa och inte har en egen. Det går givetvis också att läsa i dator.
 

Gör så här:

1. Ladda ner appen Ztory till din mobil eller surfplatta.

2. Anslut till Nykvarns kommuns trådlösa nätverk. Inloggningsuppgifter finns i kommunens kundcenter och i resandecentrum.

3. Skapa ditt personliga läskonto på ztory.com/nykvarnsbibliotek och öppna appen Ztory.

4. Nu kan du fritt läsa och ladda ner tidningar

Logga in