Nādir wa-laysa aḥad ākhar / Bīr Sāhlīn ; [al-mutarjim: Jihād Raḥmūn]

388402
Nādir wa-laysa aḥad ākhar / Bīr Sāhlīn ; [al-mutarjim: Jihād Raḥmūn]
Nādir wa-laysa aḥad ākhar / Bīr Sāhlīn ; [al-mutarjim: Jihād Raḥmūn]
Av: Sahlin, Pär
Utgivningsår: 2017
Språk: Arabiska
Medietyp: Bok
Förlag: Hegas
Originaltitel: Nadir och ingen annan
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Nadir är en helt vanlig högstadiekille som tänker på tjejer, att ha kul och vara med kompisar. Han är från Syrien och bor tillsammans med sina bästa vänner Ali och Said. Nadir tränade simning i Syrien och vill börja träna igen i Sverige, men vet inte hur han ska hinna och vad hans kompisar ska säga. Lättläst. Från 12 år.
Nadir är en helt vanlig högstadiekille som tänker på tjejer, att ha kul och vara med kompisar. Nadir är från Syrien och bor tillsammans med Ali och Said. De är hans bästa vänner och Nadir kallar dem för sina bröder fast de inte är släkt utan har lärt känna varandra på boendet. De är den familj han har här i Sverige. Nadir tränade simning i Syrien och vill börja träna igen i Sverige, men vet inte hur han ska hinna och vad hans kompisar ska säga. Lättläst.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Språk

Sök vidare

Taggar