Slöa hästar [Elektronisk resurs] : [en Jackson Lamb-thriller] / Mick Herron ; översättning av Gabriel Setterborg.

468963
Slöa hästar [Elektronisk resurs] : [en Jackson Lamb-thriller] / Mick Herron ; översättning av Gabriel Setterborg.
Slöa hästar [Elektronisk resurs] : [en Jackson Lamb-thriller] / Mick Herron ; översättning av Gabriel Setterborg.
Av: Herron, Mick
Utgivningsår: 2021.
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: ModernistaElib [distributör]
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Ljud
Originaltitel: Slow horses
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Första boken i årtiondets mest hyllade nya spionserie! Storbritanniens nye thrillermästare. Sunday Times Millenniets bästa nya kriminalserie. Mail on Sunday Mick Herron ser ut att bli vår tids store spionförfattare. Daily Mail Jackson Lambs grupp av misfitspioner har blivit bannlysta från de högpresterande MI5-leden i Regent's Park för diverse förseelser kopplade till droger och fylla, sex och ödesdigra misstag, politik och svek. Nu är de i stället samlade i Slough House, där de vänder papper snarare än utför operationer. Men ingen av dem har gått med i underrättelsetjänsten för att vara en slö häst . Nu har en pojke kidnappats och hålls som gisslan - och förövarna hotar att ta livet av honom i livesändning på nätet. Hur orderna från Tjänsten än ser ut, så tänker inte de slöa hästarna bara sitta stilla och titta på Slöa hästar är första boken i Mick Herrons prisbelönta kriminalserie Slough House , som nu också blir TV-serie med Gary Oldman i rollen som Jackson Lamb. MICK HERRON är en bästsäljande brittisk thrillerförfattare, mest känd för sin Slough House -serie, som nominerats till en lång rad priser och vunnit bland annat CWA Gold Dagger Award 2013, CWA Ian Fleming Steel Dagger Award 2017 och Capital Crime Best Thriller Award 2019. Slöa hästar [ Slow Horses ] är den första boken i serien. Vår generations John Le Carré. Val McDermid/Innehållsbeskrivning från Elib.
Jackson Lambs grupp av misfitspioner har blivit bannlysta från de högpresterande MI5-leden. Men ingen av dem har gått med i underrättelsetjänsten för att vara en "slö häst". Nu har en pojke kidnappats och hålls som gisslan och förövarna hotar att ta livet av honom i livesändning på nätet. Hur orderna från "Tjänsten" än ser ut, så tänker inte de slöa hästarna bara sitta stilla och titta på./Btj.

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

468416
Av: James, Peter
412342
426110
Av: Ahlström, Gabriella
417388
Av: Remvall, Ingrid
464457
Av: Sherez, Stav
424354
Av: Widmark, Martin
469858
Av: Cummins, Fiona
470830
Av: Cummins, Fiona
425489
Av: Hallberg, Lin
426090
Av: Scott, Nikola
461667
Av: Hunter, Cara
421815
Av: Schepp, Emelie
444252
Av: Shepherd, Richard
456950
Av: Scarrow, Simon

Språk

Taggar