Hjärtat är bara en muskel [Elektronisk resurs] / Kristofer Ahlström.

424425
Hjärtat är bara en muskel [Elektronisk resurs] / Kristofer Ahlström.
Hjärtat är bara en muskel [Elektronisk resurs] / Kristofer Ahlström.
Av: Ahlström, Kristofer
Utgivningsår: 2017.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Bokförlaget ForumElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Kärlekens maktkamp Det börjar med en bilolycka, då Elisabeth överlever och Isak dör. Men egentligen börjar allt långt tidigare. Med den händelse som får henne att lämna Gotland, platsen där hon hör hemma men som hon aldrig kan återvända till. Hon söker sig till anonymitetens Stockholm, för att glömma och gömma sig. Efter en tid känns ensamheten ändå för svår, och när hon en dag får syn på Isak blir han hennes utvalda. Han har en blick som vill henne något, den får henne att känna sig verklig och hon bestämmer sig för att kartlägga honom, fånga honom, ta omhand. De inleder ett passionerat förhållande. Snart blir det till en maktkamp, och hon kan inte längre avgöra vem som kontrollerar vem. Nu ligger hon på sjukhuset, fylld av skuld och av rädsla för att allt hon hoppats på och längtat efter ska tas ifrån henne. Mödosamt försöker hon få ihop de fragmenterade minnena. Vad vet hon innerst inne om Isak? Och vad var det som faktiskt hände? Om Ett liv för lite : Man kan inte sluta läsa. Stämningar och dialoger återges med ett genomskinligt skimrande språk. Du får ett stycke liv i dina händer. Här finns en angelägenhet man sällan stöter på i ung svensk prosa. Ett liv för lite stryker under att vi har fått en författare att räkna med framöver. Dagens Nyheter/Innehållsbeskrivning från Elib.
En händelse får Elisabeth att lämna Gotland. Hon söker sig till Stockholm för att glömma och gömma sig. Men ensamheten känns svår och när hon en dag får syn på Isak blir han hennes utvalda. De inleder ett passionerat förhållande. Snart blir det till en maktkamp och hon kan inte längre avgöra vem som kontrollerar vem. Nu ligger hon på sjukhuset, fylld av skuld och av rädsla för att allt hon hoppats på och längtat efter ska tas ifrån henne.

Andra titlar av samma författare

319524
Av: Ahlström, Kristofer
328573
Av: Ahlström, Kristofer

Liknande titlar

433397
Av: Wilderoth, Monica
447483
Av: Skogstad, Susanne
418454
Av: Heltne, Johan
446307
Av: Nesser, Håkan
362043
Av: Wollter, Sven
372572
Av: Olsson, Linda
369524
Av: Clegg, Bill
371370
Av: Widmark, Martin
447050
Av: Han, Kang
387687
Av: Myrén, Viktoria
438165
Av: Beckman, Alice Staffan
463137
Av: Tursten, Helene
446224
Av: Läckberg, Camilla
424394
Av: Grossman, David

Språk

Taggar