I ett rosa skimmer [Elektronisk resurs] / Brianna Wolfson ; översättning: Eva Axelsson.

421967
I ett rosa skimmer [Elektronisk resurs] / Brianna Wolfson ; översättning: Eva Axelsson.
I ett rosa skimmer [Elektronisk resurs] / Brianna Wolfson ; översättning: Eva Axelsson.
Av: Wolfson, Brianna
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: HarperCollins NordicElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Rosie colored glasses
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Kärleken finns överallt, bara du vet var du ska leta Elvaåriga Willow tvingas pendla mellan sina föräldrar efter deras skilsmässa. Men allt hon vill är att vara hos sin mamma, Rosie. Rosie är inte som andra mammor. Hon bär kläder i regnbågens alla färger, kör bil med Prince på högsta volym och låter Willow måla om sitt rum när hon vill. Hon får Willow att känna sig speciell och älskad. Hennes pappa Rex däremot, bär dyra, skräddade kläder och hans välstädade och tysta hus är fullt av att göra-listor. Där känner sig Willow mest i vägen. Men den rosaskimrande tillvaron hos Rosie börjar långsamt att rämna och snart inser Willow att inget är som det verkar. En gripande, bitterljuv roman om familjerelationer, psykisk ohälsa och kärlek så stark att den varar livet ut./Innehållsbeskrivning från Elib.
Willows mamma Rosie har kläder i regnbågens alla färger, ordnar storslagna middagar mitt i natten och skickar Willow till skolan täckt av färg. Rex, däremot, är den sortens pappa som hjälper till med läxorna och aldrig skulle drömma om att hoppa i vattenpölar. Nu när föräldrarna är skilda inser Willow att hennes mamma behöver henne mer än någonsin. Det är som om att Rosies rosaskimrande värld snurrar allt snabbare att hon snart kommer försvinna.

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

316662
Av: Tedjeza, Jenny
319206
318516
Av: Axelsson, Majgull
312340
Av: Alvtegen, Karin
419295
Av: Mackintosh, Clare
416557
Av: Vigan, Delphine de
424512
Av: Lindstein, Mariette
313296
Av: Gustavsdotter, Maria
424514
Av: Abrahamson, Emmy
451546
Av: Undset, Sigrid
459369
Av: Modiano, Patrick
320910
Av: Simsion, Graeme
379657
Av: French, Dawn
369533
Av: Ravn, Olga

Språk

Taggar